Ițcănenii cer (din nou) închiderea activității firmelor de construcții

> Ei se plâng că mașinile acestora le-au afectat grav gospodăriile, crăpăturile din pereți fiind de un lat de palmă Primăria își propune să interzică circulația autovehiculelor de mare tonaj pe străzile „Aurel Vlaicu” și „I. L. Caragiale” din Ițcani. Locuitorii din zonă au reclamat conducerii municipalității că traficul greu le-a afectat grav gospodăriile, crăpăturile din pereți fiind de un lat de palmă. În partea respectivă a Luncii Sucevei funcționează mai mulți agenți economici din construcții, mașinile și utilajele acestora distrugând și infrastructura rutieră, proiectată pentru valori mici ale traficului.
 

Urmare a demersurilor repetate, ițcănenii au devenit radicali, solicitând primarului Ion Lungu să ia măsuri de închidere a activității respectivilor operatori. Edilul-șef a declarat că agenții economici suceveni sunt în suferință și că cei care oferă locuri de muncă și plătesc impozite la bugetul local trebuie, dimpotrivă, sprijiniți. Pentru început, s-a căutat o soluție de compromis. Așa se face că, deocamdată, s-a găsit o variantă de deviere a circulației, pe un drum pietruit cu ieșire directă pe șoseaua Pătrăuți-Suceava. „Din păcate, pe străzile respective sunt probleme enorme, nerezolvate de ani de zile, atât la infrastructura rutieră, cât și la alimentarea cu apă și canalizare”, a spus primarul, adăugând că, în curând, va avea întrevederi la Ministerul Transporturilor, prilej cu care va încerca să atragă fonduri de necesitate.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: