Atletism

Mădălina Elena Sîrbu va reprezenta România la Europenele de seniori

România va participa cu 23 de sportivi la Campionatele Europene de atletism pentru seniori, competiţie care va avea loc în perioada 7-12 iunie, la Roma (Italia).

Printre aceştia se numără şi Mădălina Elena Sîrbu, atleta pregătită de Elena-Erzilia Ţâmpău la CSM Rarăul Câmpulung Moldovenesc urmând să concureze în proba de semimaraton – 21 de kilometri.

„Această calificare ne dă speranţe că sportiva noastră va putea reprezenta România la Jocurile Olimpice de la Los Angeles, din 2028”, a precizat antrenoarea Elena-Erzilia Ţâmpau, care a ţinut să mulţumească pentru sprijin Primăriei municipiului Câmpulung Moldovenesc, primarului Mihăiţă Negură şi consilierilor locali.

În vârstă de 21 de ani, Mădălina Elena Sîrbu a ocupat recent locul 2 în proba de semimaraton din cadrul concursului „Bucharest International Half Marathon & 10K by Constantina Diţă”, cu un nou record personal: o ora, 16 minute şi 33 de secunde.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI