Dublă performanţă pentru atletul dornean Petru Bodea la Campionatul Naţional de Atletism

Campionatul Naţional de Atletism U18 şi U16 s-a desfăşurat, în perioada 25-26 mai, pe stadionul „Iolanda Balaş Soter” din Bucureşti, reunind 269 de atleţi reprezentând 82 de cluburi din întreaga ţară.

Clubul Sportiv Municipal (CSM) Dorna Vatra Dornei a fost reprezentat de tânărul atlet Bodea Petru.

La finalul competiţiei, Bodea a obţinut două medalii de bronz la categoria U18, în probele de 2.000 metri obstacole şi 3000 metri, demonstrând o performanţă remarcabilă şi determinare pe pistă.

Antrenorul CSM Dorna, Cristian Prâsneac, şi-a exprimat entuziasmul faţă de evoluţia sportivului său: „Sunt încântat de evoluţia lui Petru, care este la început de carieră. Anul acesta sperăm să obţinem mai multe medalii la campionatele naţionale şi să ne calificăm la un concurs internaţional.” (N.B.)

 

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI