Întâlniri cu electoratul la Rădăuţi a preşedintelui liberal Gheorghe Flutur în prezenţa primarului liberal Bogdan Loghin

Preşedintele Flutur a avut întâlniri cu electoratul în 3 zone ale oraşului Rădăuţi, pornind din cartierul Capra Neagră, în aproprierea liceului Hurmuzachi, unde a fost recent modernizată o piaţeta cu locuri de odihnă, table de şah, zonă de agrement şi spaţii verzi. Gheorghe Flutur a stat de vorbă cu locuitorii pentru a afla problemele rădăuţenilor. Principalele lor solicitări sunt fonduri şi proiecte pentru anveloparea blocurilor, trasee amenajate pentru copiii care merg la şcoală, dar în acelaşi timp sunt foarte mulţumiţi de mâna de gospodar a primarului Bogdan Loghin, care a venit în întâmpinarea lor şi a creat deja astfel de spaţii.

Ne-am întâlnit apoi cu localnici din cartierul Toloaca de Jos din Rădăuţi, unde Bogdan Loghin a amenajat un teren viran pe care l-a transformat în loc de joacă pentru copii şi a amenajat un teren de sport, drept pentru care părinţii ne-au aşteptat foarte bucuroşi şi au profitat de moment pentru pentru a-şi exprimat bucuria pentru astfel de investiţii. Desigur că zona are un potenţial mare de dezvoltare, prin extinderea reţelei de apă şi canal şi asfaltarea drumurilor, iar preşedintele Flutur le-a explicat că Bogdan Loghin, în acest mandat, a făcut minuni în Rădăuţi. A introdus peste 29 km apă şi canal, a asfaltat 39 de străzi de peste 20 km lungime, a amenajat şi modernizat şcoli, a construit un liceu – Liceul Tehnologic, prin proiecte de peste 50 milioane de euro absorbite în aceşti ani. Majoritatea investiţiilor le-a realizat în parteneriat cu Gheorghe Flutur, care a fost alături de rădăuţeni când au avut nevoie de proiecte de dezvoltare, de ajutoare de încălzire, de infrastructură, iar rădăuţenii ştiu foarte bine acest lucru.

Pe final, preşedintele Flutur şi primarul Loghin au vizitat cartierul Mihai Viteazul unde, în zona blocurilor de garsoniere, se asfaltează alei şi terenurile dintre blocuri, urmând să fie amenajate şi parcări. Răsplata pentru eforturile depuse de cei doi este bucuria locuitorilor zonei şi cuvintele de mulţumire din partea oamenilor care trăiesc acolo. Unii dintre ei au solicitat sprijin prin asociaţiile de proprietari pentru izolarea termică sau izolarea acoperişurilor, pentru a rezolva infiltraţiile în blocuri.

Astfel de întâlniri oferă un prilej foarte bun de a ne da seama care sunt problemele reale ale rădăuţenilor şi ceea ce este cu adevărat important este că, rând pe rând, toate se rezolvă de administraţie locală în parteneriat cu administraţia publică judeţeană.

Bravoooo primarului Bogdan Loghin!

| Comandat de PNL Filiala Suceava, cod AEP 21240015, executat de CRAI NOU SA, tiraj 1250

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI