Un bărbat s-a rănit pe muntele Botuşanu, unde făcea off-road

> Autovehiculul a trecut peste el cu roata din faţă

Un bărbat a fost rănit, sâmbătă după amiaza, pe muntele Botuşanu unde s-a dus să facă off-road.

Potrivit anchetei poliţiştilor, sâmbătă dimineaţa, un bărbat din Bucureşti, care locuieşte în Lisaura, împreună cu doi prieteni, un bărbat din Suceava şi altul din Berchişeşti, au plecat cu autoturismele de teren pentru a face off-road.

În jurul orei 16:00, ajunşi în Tarniţa, pe raza comunei Ostra, ei au hotărât să mai urce şi vârful muntelui Botuşanu, iar când au ajuns la aproximativ 2,5 km, de DJ 177A, pe munte, în pantă, autoturismul de teren al bărbatului din Berchișești nu a mai putut urca, motiv pentru care ceilalţi doi, cu autoturismele lor, au început să îl troleze.

Cele două autoturisme care trolau staţionau la aproximativ 28 de metri faţă de celălalt autoturism, iar cei doi şoferi erau în afara lor, manevrând troliile…

 La un moment dat, maşina de teren Lada Niva, a bărbatului din Lisaura a început să se deplaseze, motiv pentru care acesta s-a aşezat în faţa ei pentru a o opri. El a alunecat, iar autoturismul de teren a trecut cu roata dreapta-faţă peste el, oprindu-se în autoturismul pe care îl trola. Bărbatul a suferit leziuni la nivelul toracelui şi umerilor…

La faţa locului a intervenit un echipaj SMURD şi un echipaj de pompieri din cadrul ISU Suceava, care au coborât victima şi au transportat-o la Spitalul Judeţean Suceava, acolo fiind diagnosticat cu „traumatism prin strivire”.

 În acest caz se fac cercetări pentru vătamare corporală din culpă. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI