Compania suceveană ASSIST Software expune la unul dintre cele mai mari târguri de tehnologie din lume

Mobile World Congress (MWC 2023) se desfăşoară în perioada 27 februarie – 2 martie la Barcelona, iar compania suceveană ASSIST Software se află printre expozanţi.

Congresul Mondial de Telefonie reuneşte companii din fiecare colţ al lumii pentru câteva zile dedicate în exclusivitate tehnologiei şi inovaţiei. La MWC se prezintă produse în premieră şi se identifică noile tendinţe care vor influenţa direcţiile de dezvoltare hardware şi software la nivel mondial.

Evenimentul este, în primul rând, o ocazie excelentă de întâlni companii şi de a purta discuţii despre potenţiale parteneriate.

Cu o gamă largă de servicii şi peste 30 de ani experienţă în domeniul tehnologiei, ASSIST Software îşi prezintă portofoliul la Congresul Mondial de Telefonie şi poveştile de succes. Compania românească de tehnologie se concentrează pe dezvoltarea de software şi servicii IT personalizate pentru clienţi din întreaga lume.

Proiectele la care lucrează cei peste 350 de angajaţi suceveni ajung astfel să fie folosite de companii de renume internaţional. Pentru ASSIST Software, MWC Barcelona a fost mereu o modalitate de extindere a serviciilor oferite către alte ţări şi comunităţi.

ASSIST Software a participat la MWC şi în trecut şi a avut un succes remarcabil. Compania este specializată în dezvoltarea de software personalizat şi servicii IT pentru clienţi din diferite domenii, inclusiv medical, educaţional, sportiv, financiar şi de retail. Ei oferă o gamă largă de servicii, inclusiv dezvoltarea de aplicaţii mobile, dezvoltarea de soluţii de software personalizate, testare şi analiză de securitate.

La MWC 2023, ASSIST Software prezintă cele mai recente inovaţii şi produse, inclusiv dezvoltarea de soluţii IoT, blockchain şi data science şi inteligenţă artificială – un aspect deosebit de discutat în această perioadă datorită accesului şi expunerii publicului larg la aceste platforme.

În general, participarea la MWC 2023 este o oportunitate importantă pentru ASSIST Software de a-şi face cunoscută prezenţa în piaţa de tehnologie şi de a-şi extinde reţeaua de contacte. Compania este recunoscută pentru capacitatea sa de a dezvolta soluţii software personalizate de înaltă calitate, iar prezenţa la evenimentul MWC va consolida poziţia sa de jucător important în industria de tehnologie. (A.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI