Lupte greco-romane, Turneul internaţional de la Ialoveni

Sportivii suceveni s-au clasat pe podium

La sfârşitul săptămânii trecute, copii şi adolescenţi din mai multe localităţi din Republica Moldova, România şi Ucraina au participat la Turneul internaţional de lupte greco-romane organizat la Şcoala Sportivă Ialoveni.

Oaspeţi de onoare ai Turneului „Ialoveni 2023” au fost fraţii Ghenadie şi Igor Balaur, băştinaşi din oraşul Ialoveni, aflaţi în diasporă, unul în Canada, celălalt în Franţa, practicanţi ai luptelor greco-romane şi susţinători ai sportului din Ialoveni.

Suceava a fost reprezentată onorabil la acest turneu de lupte greco-romane. Locul întâi (aur) a fost obţinut de Lupitrec Tudor, la categoria 40 kg, Dridi David a ocupat locul 3 (bronz), la categoria 47 kg, în timp ce locul 5 i-a revenit sportivului Romaniuc Luca, 40 kg. Antrenorii sportivilor suceveni sunt Andrei Bolohan şi Vasile Lupitrec. „Mulţumim gazdelor, organizatorilor din Ialoveni, pentru frumoasa desfăşurare a turneului. La acest concurs am fost susţinuţi financiar de familia Ionuţ Grigoraş, Amărculesei Bogdan şi Tiberiu, cărora le mulţumim foarte frumos. Ne bucurăm că am făcut o prezenţa bună, o experienţă deosebită pentru tinerii luptători suceveni”, ne-a declarat profesorul antrenor Andrei Bolohan.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI