Handbal masculin, juniori II

Locul doi pentru echipa CSU din Suceava la Cupa „Fulgilor de Nea” de la Turda

Formaţia de juniori II a Clubului Sportiv Universitar din Suceava a participat, la sfârşitul săptămânii trecute, la cea de-a şasea ediţie a Cupei „Fulgilor de Nea”, de la Turda. Competiţia a adunat la start opt dintre cele mai bune echipe din România, CSU din Suceava fiind campioană naţională en-titre la această categorie de vârstă.

Trupa pregătită de Ion Tcaciuc şi Vasile Boca a reuşit un turneu bun, izbutind să se claseze la final pe locul al doilea, după ce a fost învinsă cu 44-41, de CSM Bucureşti, în meciul decisiv pentru titlu. Sucevenii s-au calificat în ultimul act după ce au câştigat toate cele trei partide disputate în faza grupelor: 43-40 cu LPS Târgu Mureş, 38-21 cu Potaissa Turda şi 52-28 cu ACS Romanaţi Sport Caracal.

În cadrul festivităţii de premiere, organizatorii i-au oferit „universitarului” Răzvan Rîpă premiul pentru cel mai bun portar al competiţiei.

CSU din Suceava s-a bazat la turneul din Ardeal pe următorul lot de jucători: Claudiu Zaharia, Răzvan Rîpă, Teodor Iluca, Radu Alexandru, Ionuţ Păscuţ, Iustinian Dănilă, Andrei Marcu, Alexandru Tivichi, Andrei Raţă, Daniel Popovici, Teodor Moşneagu, Luca Cazac, Emanuel Şerban, Nicolas Zapodianu, Rareş Ostafe şi Iulian Lupu.

Ierarhia finală a Cupei „Fulgilor de Nea” s-a prezentat astfel: 1. CSM Bucureşti, 2. CSU din Suceava, 3. Academia Minaur Baia Mare, 4. LPS Târgu Mureş, 5. Potaissa Turda, 6. CSM Ploieşti, 7. ACS Romanaţi Sport Caracal, 8. LPS Bihorul Oradea.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI