Handbal juvenil

România a învins clar reprezentativa Marii Britanii

> Cătălin Zariţchi a înscris 12 goluri > 10 handbalişti suceveni evoluează în naţionala României

În această săptămână, în municipiul Craiova, este în desfăşurare turneul eşalonului secund european de juniori U18, miza fiind calificarea echipei României la mondialele U19 din 2023 şi la europenele U20 din 2024.

În echipa naţională de handbal juniori evoluează 10 „universitari” suceveni, fiind vorba despre Dragoş Podovei, Daniel Stanciuc, Bogdan Niculaie, Codrin Radu, Cătălin Zariţchi, Ştefan Armanu, Alex Focşăneanu, Florin Drăgoi-David şi Sorin Grigore, antrenaţi de secundul Vasile Boca.

Luni, la debutul europenelor de la Craiova, în grupa a doua valorică, „tricolorii” au învins clar reprezentativa Marii Britanii, cu scorul de 46-10 (18-4). Cel mai bun jucător de pe teren a fost suceveanul Cătălin Zariţchi, care a izbutit să înscrie 12 goluri din tot atâtea aruncări, pe lista marcatorilor mai trecându-şi numele şi alţi handbalişti de la CSU din Suceava, precum Sorin Grigore (4), Daniel Stanciuc (3), Ştefan Armanu (3), Florin Drăgoi-David (2), Codrin Radu (2) şi Alex Focşăneanu (1).

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI