Forestierii suceveni încearcă „drujbele” pe Oţelul Galaţi

> Prima manşă a barajului pentru Liga a II-a va avea loc azi, de la ora 18:00, pe stadionul „Areni”

Foresta Suceava a ajuns din nou la barajul pentru promovare în Liga a II-a de fotbal. E adevărat, este un prim test pentru că şi în caz de succes va mai urma unul, dar este o condiţie absolut necesară pentru a activa în eşalonul secund. Aşadar, mâine, de la ora 18:00, pe stadionul „Areni”, gruparea suceveană va primi o fostă campioană a României, Oţelul Galaţi.

Sezonul competiţional care tocmai s-a încheiat a fost unul relativ bun pentru Foresta Suceava, care, în pofida unor „interferenţe” din perioada antrenorului Ionuţ Moşteanu, a reuşit să ajungă în baraj, aşa cum şi-a propus. În mod normal, pentru că se ştia cu ce echipe se va disputa barajul de promovare, ar fi trebuit de evitat Oţelul Galaţi, însă faptul este consumat şi, la urma urmei, oricum ar fi trebuit de depăşit orice echipă avută în cale.

Formaţia suceveană are un tonus bun şi câţiva jucători de valoare care pot face diferenţa. Pentru că primul meci este acasă, în faţa propriilor suporteri, trebuie de apăsat pe acceleraţie. Dacă ai avantaj, presiunea din meciul retur va fi enormă.

„Atmosfera în cadrul lotului echipei noastre este una bună. Nu există probleme majore şi aşteptăm publicul la stadion pentru că ştiu că jucătorii noştri vor face tot posibilul pentru victorie”, a spus preşedintele ACS Foresta Suceava, Andrei Ciutac.

Intrarea la meciul Foresta Suceava – Oţelul Galaţi, de mâine, 25 mai, ora 18:00, va costa 10 lei, iar bilete vor putea fi puse în vânzare începând cu ora 16:00.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: