Primarul Ion Lungu se vaccinează cu doza a IV-a

Imagine din arhiva

> „Nu am avut niciun fel de reacţie negativă şi mă voi vaccina din nou” a arătat şeful municipalităţii > Sucevenii vaccinaţi începând cu 17 noiembrie 2021 pot ridica bonurile valorice de la primărie

 Ion Lungu, primarul municipiului Suceava anunţă demararea campaniei de vaccinare cu cea de a IV-a doză a vaccinului împotriva infecţiei cu SARS-CoV-2. În acest context, el arată că a fost ferit de îmbolnăvire şi că de fiecare dată când şi-a inoculat serul protector nu a suferit vreun fel de reacţie adversă. „Eu am făcut primele trei doze şi sunt unul dintre cei care se vor vaccina şi cu doza a IV-a. Îi mulţumesc lui Dumnezeu!, nu am fost bolnav până acum. Nu am avut niciun fel de reacţie negativă şi mă voi vaccina din nou, probabil săptămâna viitoare” a spus miercuri, într-o conferinţă de presă, Ion Lungu.

Primarul aduce la cunoştinţă că sucevenii care s-au vaccinat în intervalul 17 noiembrie 2021 – 13 aprilie 2022 pot intra în posesia bonurilor valorice. Acestea au avut rolul de stimulare a campaniei de vaccinare contra COVID-19, fiind suportate de la bugetul de stat. „Avem primite la casieria municipalităţii tichete pentru 1.416 de persoane. Noi colaborăm cu DSP, iar prin lege s-a stabilit ca aceste sume să fie distribuite prin primării” a spus Ion Lungu.

Reamintim că, pentru accelerarea campaniei de vaccinare, Guvernul României a adoptat, la 30 august 2021, o ordonanţă care prevede acordarea de vouchere pentru persoanele vaccinate cu schema completă anti-COVID-19. Persoanele vaccinate primesc o alocaţie de hrană în valoare de 100 lei, sub forma a 5 tichete de masă.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: