Pisica Stepan, simbolul Ucrainei, premiată printre cei mai populari influenceri din lume

Pisica Stepan, simbolul Ucrainei şi starul Instagram cu 1,3 milioane de urmăritori, a fost premiată la Cannes printre cei mai populari influenceri din lume.

Motanul Stepan, starul Instagram cu 1,3 milioane de urmăritori şi un simbol al Ucrainei, a ajuns la Festivalul de Film de la Cannes, unde, „în stil mare”, a primit prestigiosul WIBA 2022 (World Influencers and Bloggers Award), premiul care se acordă celor mai populari influenceri din lume, conform Rai News.

La ceremonia de premiere, Stepan „a purtat” un papion albastru şi galben şi a fost însoţit de TikTok-ul Khaby Lame, care a cerut în mod repetat pe reţelele de socializare să fie oprită invazia din Ucraina.

Stepan şi stăpânii săi au documentat prin intermediul reţelelor de socializare fuga lor din Harkov în Franţa. Călătoria lor, la fel ca cea a milioane de familii ucrainene, a început la sfârşitul lunii februarie, când au fost treziţi de explozii care le-au zguduit ferestrele şi au privit cu groază cum casele vecine ardeau până la temelii sub ochii lor. Casa lor a rămas neatinsă o săptămână întreagă, până când un glonţ a zburat pe balconul vecinului lor, lovindu-le clădirea. Fanii motanului au urmărit cu îngrijorare călătoria sa sub bombe pentru a părăsi Harkovul şi, în cele din urmă, s-au bucurat împreună cu el când au auzit că a trecut în siguranţă graniţa poloneză.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: