Olimpiada Naţională a Sportului Şcolar

Echipa de volei a Liceului Teoretic „Filadelfia”, în etapa naţională

Echipa de volei masculin gimnaziu a Liceului Teoretic „Filadelfia” s-a calificat pentru etapa naţională la Olimpiada Naţională a Sportului Şcolar, care va avea loc între 26-29 mai.

În data de 14 mai 2022, a avut loc etapa zonală, care s-a desfăşurat la Fălticeni. Au participat 5 echipe, fiecare reprezentând câte un judeţ din regiunea Moldovei (Suceava, Botoşani, Neamţ, Iaşi şi Vaslui). Echipa suceveană s-a calificat în finală, unde s-a întâlnit cu echipa din Vaslui. S-a disputat un meci foarte intens, care s-a încheiat cu scorul de 2-1 (15-13) la seturi pentru echipa „Filadelfiei”.

Felicitări echipei şi antrenorului, prof. Cîrdei Albert-Sebastian, asistat de prof. Georgescu Mark, pentru rezultatul obţinut. (C.N.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: