„Seminarii web” – un nou serviciu electronic în sprijinul contribuabililor suceveni

> AJFP reaminteşte că termenul pentru depunerea declaraţiei unice (formularul 112) este data de 25 mai 2022, inclusiv

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice (AJFP) Suceava a dezvoltat un nou serviciu electronic, „Seminarii web”, acesta fiind deja pus la dispoziţia contribuabililor, începând cu luna mai 2022.

Oana Violeta Apetrea, purtătorul de cuvânt al instituţiei sucevene, informează că, prin intermediul acestui serviciu, unităţile fiscale vor susţine sesiuni online de informare a contribua-bililor pe diferite teme de interes. Astfel, în luna în curs temele seminariilor vor viza, în mod exclusiv, completarea şi depunerea declaraţiei unice privind impozitul pe venit şi contribuţiile sociale datorate de persoanele fizice (formularul 212). Lista seminarelor care se vor susţine lunar, cât şi link-ul pentru înscrierea participanţilor se fac publice pe site-ul Autorităţii Naţionale de Administrare Fiscală, la secţiunea „Asistenţă contribuabili-Servicii oferite contribuabililor”.

Oana Violeta Apetrea reaminteşte că termenul pentru depunerea declaraţiei unice privind impozitul pe venit şi contribuţiile sociale datorate de către persoanele fizice (formularul 112) este data de 25 mai 2022, inclusiv. Declaraţia unică se completează şi se depune de către persoanele fizice care în anul de impunere au realizat, individual sau într-o formă de asociere, venituri/pierderi din România sau/şi din străinătate şi care datorează impozit pe venit şi contribuţii sociale obligatorii, potrivit prevederilor Codului fiscal.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI