USR Suceava a lansat, joi, campania de strângere de semnături pentru demiterea primarului

> Aceasta este intitulată „Suceava curată, fără Lungu, fără roată”

Mai mulţi membri ai USR Suceava – între care deputatul USR Radu Ciornei şi preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a USR, Gianina Ursu au lansat, joi după-amiază, din centrul Sucevei, campania de strângere de semnături pentru declanşarea procedurilor de demitere a primarului Sucevei, Ion Lungu.

Cu sloganul „Suceava curată, fără Lungu, fără roată”, membrii USR Suceava au început să strângă semnături în vederea organizării unui referendum pentru demiterea primarului în funcţie.

La această acţiune a lipsit viceprimarul USR al Sucevei Teodora Munteanu, pe care Ion Lungu a încercat să o schimbe din funcţie la începutul anului, după care la şedinţa Consiliului Local în care trebuia să se voteze demiterea acesteia primarul a retras propunerea, acuzând înfiinţarea unei alianţe locale USR – PSD.

O suceveancă a semnat prima pentru declanşarea referendumului de demitere şi a declarat că nu a iscălit doar pentru demiterea primarului, ci pentru că este supărată „de mizeria din oraş, că se spun foarte multe minciuni”.

„Nu contează cine era primar. Nu e vorba de Ion Lungu. De 20 de ani suntem duşi cu vorba. Nu contează Ion Lungu. Indiferent cine ar fi fost şi ar fi făcut, la fel aş fi fost de supărată. Se fac foarte multe lucruri în mod inutil, se cheltuie bani în mod inutil şi nu se fac lucruri importante” a explicat ea. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: