După accederea în primul eşalon

Echipa de volei, susţinută cu 500.000 de lei din bugetul Sucevei

> „Primăria şi eu, personal, de 18 ani sprijinim toate activităţile sportive ale municipiului Suceava” a declarat primarul Ion Lungu

 Ion Lungu, primarul Sucevei, va propune Consiliului Local, în şedinţa ordinară a lunii mai, un proiect de suplimentare  a finanţării pentru echipa de volei.

Propunerea „premiază” revenirea echipei CSM Suceava, antrenată de Tudor Orăşanu, în Liga naţională, după 11 ani de eşalon secund.

La recentul turneu de promovare, voleibaliştii suceveni s-au situat pe poziţia a doua, iar pentru a susţine evoluţia pe prima scenă voleiului românesc finanţarea acordată din fonduri publice ar urma să crească de la 70.000 de lei la 500.000 de lei. „Am avut o discuţie cu staff-ul echipei de volei de la Suceava. Are nevoie şi aceasta de sprijin financiar. Vom intra, pe data de 26 mai, când avem şedinţa Consiliului Local, cu o sumă de 500.000 de lei, pentru volei. Aşa cum am dat 500.000 de lei la rugbi, dăm 500.000 de lei şi la volei. Este o realitate, primăria şi eu, personal, de 18 ani sprijinim toate activităţile sportive ale municipiului Suceava” a declarat şeful municipalităţii sucevene.  Reamintim că, pentru a fi evitată retragerea echipei de rugbi CSM Suceava, într-o şedinţă anterioară a deliberativului local, a fost aprobată o suplimentare de 300.000 de lei pentru aceasta, ajungându-se, astfel, la o alocare totală de jumătate de milion de lei.

Ion Lungu a ţinut, de asemenea, să remarce inclusiv rezultatele bune obţinute de juniorii de la handbal, cât şi de cei de la rugbi. „Felicitări echipei de handbal de juniori II a CSU, pentru titlul de campioană a României. Felicitări antrenorilor Ioan Tcaciuc – pe care l-am crescut încă de la Ambro, când eram director acolo, iar acesta era jucător –, cât şi lui Vasile Boca. La fel, felicitări echipei de rugbi under 17, care a obţinut medalia de bronz la nivel naţional, felicitări antrenorului Cosmin Prorociuc” a spus Ion Lungu.1

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: