SPCRPCIV Suceava:

Candidaţii pentru permise sunt rugaţi să accepte să fie examinaţi în avans 

> În caz contrar, toate demersurile pentru reducerea decalajului între examinări ar fi în zadar!

 Prefectura Suceava a anunţat ieri că, în perioada 16-20 mai a.c., activitatea de examinare practică a candidaţilor la proba de traseu va fi susţinută beneficiind de aportul a 11 examinatori delegaţi din cadrul altor servicii publice comunitare din ţară.

 Cei 11 examinatori delegaţi şi cei 3 examinatori proprii îşi vor desfăşura activitatea atât în municipiul Suceava (pentru categoriile A, B, BE, C, CE şi D), cât şi în municipiul Fălticeni (doar pentru categoria B).

Conducerea Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (SPCRPCIV) Suceava face apel la toţi candidaţii care au programare în perioada 18 iulie – 20 noiembrie 2022 să manifeste disponibilitate şi să dea curs solicitărilor de reprogramare pentru perioada 16 mai – 15 iulie a.c.

Potrivit sursei citate, dacă cei care sunt reprogramaţi mai devreme nu acceptă devansarea susţinerii probei, „toate demersurile întreprinse până în acest moment pentru reducerea decalajului dintre data examinării teoretice şi a celei practice nu vor avea finalitatea aşteptată”. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: