Bursa Generală a locurilor de Muncă, pe 20 mai

> Acţiunea organizată de AJOFM se va desfăşura la Suceava, dar şi la centrele locale ale instituţiei din Fălticeni, Rădăuţi şi Gura Humorului

 AJOFM Suceava a anunţat că organizează vineri, 20 mai a.c., la Iulius Mall Suceava, parter, zona centrală, începând cu ora 10, Bursa Generală a Locurilor de Muncă.

Evenimentul va începe la aceeaşi dată, însă la ora 9, la Punctul de Lucru din Fălticeni al AJOFM, la Casa Germană din Rădăuţi, iar la ora 10 la Casa Culturii din Gura Humorului.

În spaţiul bursei, alături de angajatorii interesaţi în recrutare de personal, vor fi organizate standuri de suport pentru persoanele cu diferite vulnerabilităţi de inserţie pe piaţa muncii: tineri NEETs, viitori absolvenţi ai promoţiei 2022, persoane cu dizabilităţi, refugiaţi din Ucraina sau din alte state terţe, a anunţat AJOFM Suceava.

De asemenea, cei interesaţi se vor putea înscrie la cursuri de formare profesională, vor putea solicita consiliere pentru căutarea unui loc de muncă în Spaţiul Economic European prin reţeaua serviciilor publice de ocupare europene EURES, sau vor primi informaţii cu privire la antreprenoriatul social local şi noutăţile legislative din economia socială. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: