Numărul zilnic de autorecenzări a crescut în această săptămână de 4 ori

Numărul zilnic de autorecenzări a crescut de la începutul acestei săptămâni de 4 ori faţă de perioada anterioară, a anunţat ieri Institutul Naţional de Statistică (INS).

„În această săptămână, numărul zilnic de autorecenzări a fost şi de 4 ori mai mare decât media zilnică din perioada anterioară, motiv pentru care INS a suplimentat capacitatea de procesare a platformei”, a transmis INS.

În aceste condiţii, reprezentanţii Institutului susţin că este posibil să mai apară erori generate de numărul în creştere de autorecenzări.

„Dacă încă întâmpinaţi erori atunci când încercaţi să vă autorecenzaţi, vă recomandăm să reluaţi procesul mai târziu”, arată INS.

Până luni, au fost completate peste 6,6 milioane de chestionare online. Autorecenzarea se poate face până în 15 mai.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: