Claire Danes, în primul ei rol după „Homeland”, investighează mituri şi mistere în miniseria TV „The Essex Serpent”

 Actriţa Claire Danes a dezvăluit că primul rol în care a fost distribuită după ce a fost aproape un deceniu protagonista serialului de succes „Homelan” este în acelaşi timp „minunat” şi „înspăimântător”, întrucât a trecut de la interpretarea unei agente CIA la cea a unei văduve din secolul al XIX-lea în miniseria TV „The Essex Serpent”, informează Reuters.

În vârstă de 43 de ani, actriţa americană a câştigat numeroase premii importante după ce a interpretat-o pe Carrie Mathison, o agentă CIA întreprinzătoare şi bipolară din serialul „Homeland”, difuzat între anii 2011 şi 2020.

Cu o acţiune plasată cu aproape două secole în urmă şi având la bază bestsellerul omonim scris de Sarah Perry, „The Essex Serpent” este o miniserie TV în care Claire Danes o interpretează pe Cora, o femeie care se mută din Londra în comitatul englez Essex pentru a investiga relatări despre existenţa unui şarpe mitologic.

„M-am simţit minunat… Mi-a plăcut să pot să joc un personaj care interacţiona şi avea relaţii cu alţi oameni, pentru că în cazul lui Carrie acest lucru nu era cu adevărat posibil”, a declarat Claire Danes într-un interviu pentru Reuters. „Mă gândeam la ea (personajul Carrie din “Homeland”, n.r.) ca la Edward Scissorhands, în mod ciudat… ea îşi înţelegea volatilitatea şi era foarte înclinată să îi protejeze pe oameni de ea însăşi, aşadar se autoizola. Cora nu trebuie să facă acest lucru, ei i se permite să se bucure de intimitate în mai multe feluri. A fost amuzant, dar a fost şi puţin înspăimântător să mă aflu într-un teritoriu neexplorat”, a adăugat actriţa americană.

Miniseria TV „The Essex Serpent”, ce conţine şase episoade, va avea premiera pe serviciul de streaming Apple TV+ în data de 13 mai.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: