Ion Lungu:

Primăria Suceava reia măsuri din perioada carantinei

> Din păcate, am ajuns de unde am plecat, ca în lunile martie-aprilie 2020, spune edilul-şef

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunţat, ieri, într-o declaraţie din biroul său (pentru că a anulat conferinţa de presă săptămânală), că la primărie se reiau măsuri care au mai fost puse în practică în perioada carantinei.

„Din păcate, nu ne gândeam că vom ajunge în această situaţie. Am ajuns de unde am plecat, ca în lunile martie-aprilie 2020” a spus Lungu.

El a arătat că, de luni, la Primărie se lucrează în două schimburi şi că, de miercuri, a devenit funcţional numărul de telefon 0230/210.678 la care pot apela sucevenii care doresc sprijin din partea autorităţilor.

Primarul a rugat ca sucevenii care doresc sprijin să sune la telefonul direct care este la cabinetul primarului, de unde consilierii personali ai acestuia vor răspunde solicitărilor între orele 8-20, de luni până sâmbătă. Ei vor prelua problemele semnalate, iar cele mai dificil de rezolvat vor fi transmise primarului, care va încerca să le soluţioneze.

Ion Lungu a arătat că sucevenii vor putea să sesizeze dacă au probleme legate de asigurarea medicamentelor, a reţetelor, apă, mâncare.

El a spus că acest telefon este în primul rând pentru persoanele de vârsta a treia, care nu ies din casă sau se tem să iasă din casă când rata de infectare este mare.

Ion Lungu a făcut un nou apel ca sucevenii să se vaccineze, apreciind că singura armă actuală de a limita această pandemie este vaccinul, alături de respectarea măsurilor de protecţie sanitară. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Un comentariu

 1. Harry Twatter says:

  Asa se intimpla daca nu se scot la plimbare moastele de doua pro pe zi.
  Domne(le) ajuta – problema este cu inflatia pentru ca vor creste pretul serviciului. Poate ca daca cineva le-ar taxa activitatea, ar instala mai mite aparate pentru plata parcarii in oras, poate chiar o taxa de asfalt ar fi mai multi bani la bugetul local.
  asa se vor putea angaja la stat mai multi preacuviosi de serviciile carora vor beneficia toti locuitorii urbei carantinati sau nu.
  Carantina cum se cheama vine din latina – patru zeci. Nu doua saptamani.
  Mergeti si va vaccinati macar acum in ceasul cu cuc.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: