Ca urmare a creşterii ratei de infectare cu SARS-CoV-2 în judeţ

Festivalul Rapsozilor şi Târgul de toamnă „Produs în Bucovina” se amână!

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Suceava Niculai Barbă a anunţat, miercuri, că în contextul creşterii numărului de cazuri de Covid-19 din judeţ, autorităţile judeţene au în vedere amânarea unor evenimente care erau programate în zilele următoare şi la care se aştepta un număr mare de participanţi.

Niculai Barbă a spus că s-a referit în primul rând la Festivalul Rapsozilor şi la Târgul de toamnă „Produs în Bucovina”.

„Ne vom organiza întreaga activitate, în funcţie de restricţiile în vigoare” a declarat vicepreşedintele CJ Suceava.

El a menţionat că imediat ce situaţia pandemică va permite, CJ Suceava este pregătit să desfăşoare toate activităţile prevăzute în calendarul de evenimente aprobat.

„De asemenea, în funcţie de restricţii, vom adapta şi formatul în care să se desfăşoare acţiunile respective” a precizat Niculai Barbă. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: