„În jurul lui Isus şi a Mamei sale”

Episcopul de Iaşi, PS Iosif Păuleţ, invită şi în acest an creştinii la pelerinajul de la sanctuarul Maicii Domnului de la Cacica

Episcopul de Iaşi, PS Iosif Păuleţ, a transmis o scrisoare pastorală intitulată „În jurul lui Isus şi a Mamei sale la Cacica”, în care invită creştinii, şi în acest an, să participe la pelerinajul de la Cacica prilejuit de Sărbătorea Adormirea Maicii Domnului.

„Doresc să vă invit şi anul acesta la pelerinajul care va avea loc la sanctuarul Maicii Domnului de la Cacica. Să ne strângem cu toţii – preoţi, persoane consacrate, copii, tineri, adulţi de toate vârstele – în jurul lui Isus şi a Mamei sale pentru a ne odihni puţin!” a arătat episcopul de Iaşi.

Potrivit PS Păuleţ, acolo, „împreună cu ceilalţi fraţi ai noştri, există posibilitatea să fie trăite adevărate momente de înălţare sufletească”.

„Adunaţi în jurul altarului, vom experimenta prezenţa milostivă a lui Isus în mijlocul nostru şi vom simţi mai pregnant ocrotirea Mamei noastre cereşti. Împăcaţi cu Dumnezeu prin sacramentul Spovezii, vom regăsi pacea şi liniştea de care avem nevoie pentru a ne continua cu perseverenţă pelerinajul nostru pe acest pământ. Aprofundând exemplul de credinţă al Sfintei Fecioare, vom învăţa şi noi să privim istoria cu ochii lui Dumnezeu, într-un orizont de speranţă şi de încredere, conştienţi fiind că Domnul nu ne abandonează niciodată. Invocând ocrotirea Sfintei Fecioare Maria, să ne străduim cu toţii să o imităm în urmarea lui Cristos! Ea, Maica Speranţei, să ne fie alături şi să ne ocrotească prin iubirea sa maternă, ajutându-ne să rămânem mereu pe drumul cel bun!” a transmis episcopul de Iaşi. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI