Campionatul European de fotbal, printre picături

Tânărul Werner a căzut în umbra prinţului Harry, Kane, iar „Absolutul” s-a integrat în vodca Medoff

Aşteptatul duel dintre marile forţe ale lumii, şi la fotbal, Germania şi Anglia, a avut un final puţin neaşteptat. Englezii şi-au luat o revanşă binemeritată după mai multe înfrângeri în faţa nemţilor. Acelaşi Sterling şi, în sfârşit, Harry Kane au marcat golurile unei victorii frumoase. Germanii au avut şi ei două ocazii monumentale, la una dintre ele Thomas Muller dovedind faptul că nu este demn de predecesorul său Gerd, tot Muller. Acest meci a arătat clar faptul că „manschaft” nu poate juca fără un vârf de atac autentic.

În ultima optime de finală s-au confruntat Suedia şi Ucraina. Sincer să fiu am stat cu degetele încrucişate la spate contra nordicilor şi am avut oleacă de baftă. După eliminarea nedreaptă a României la EURO 1994 de formaţia din acea vreme Suediei, care juca tot cu un om în minus după eliminarea lui Schwartz şi după faultul îngrozitor făcut de Danielson, am sperat că elevii lui „Şeva” mă vor răzbuna. Şi chiar au reuşit, tânărul Dovbyk dând lovitura în ultimul minut al prelungirilor.

Vin sferturile de finală ale unui campionat european de pomină, care ne-a oferit o gură de oxigen după ce am respirat aerul închis al pandemiei.

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: