Lucrările de la Palatul Administrativ continuă 

> Se consolidează frontonul pe care se află aplicată stema Bucovinei

Lucrările de limitare a pagubelor la clădirea Palatului Administrativ continuă prin consolidarea calcanului (frontonului) pe care se află aplicată stema Bucovinei şi care a fost în pericol să se prăbuşească, neavând nicio susţinere.

Totodată, la Palatul Administrativ din Suceava se lucrează la şarpanta provizorie, pentru a ocroti de intemperii clădirea.

Clădirea este în prezent expertizată tehnic, urmând să se stabilească valoarea pagubelor generate de incendiu şi de apa care s-a scurs în aproape toate încăperile.

26 martie este termenul stabilit prin contract până la care se va face expertiza tehnică.

Săptămâna trecută, o primă echipă de specialişti a fost convocată pentru a se stabili tema de proiectare, document care va trebui depus alături de expertizele tehnice în vederea obţinerii finanţării guvernamentale pentru reabilitarea clădirii.

Deocamdată nu au fost făcute estimări bazate pe soluţii constructive privind suma necesară refacerii clădirii. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: