Prefectul Iulian Cimpoeşu:

Judeţul Suceava are parte de susţinere consistentă din partea Guvernului

> Potrivit lui, acest lucru se va reflecta în curând în investiţiile din judeţ

Prefectul de Suceava, Iulian Cimpoeşu, susţine că judeţul are parte de susţinere consistentă din partea Guvernului României, iar acest lucru se va reflecta în curând în investiţiile din judeţ.

Cimpoeşu a participat, sâmbătă, la Fundu Moldovei, alături de ministrul Dezvoltării, Administraţiei şi Lucrărilor Publice, Cseke Attila, de preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, de parlamentari suceveni, la o întâlnire de lucru cu primarii municipiilor şi oraşelor din judeţ.

El a arătat că această întâlnire s-a desfăşurat în cadrul restrâns impus de pandemie, dar că discuţia a avut drept cuvinte de ordine „investiţii” şi „dezvoltare”.

„Să nu uităm că, pe lângă posibilitatea accesării de fonduri europene, inclusiv sau mai ales prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă, Guvernul PNL – USR-PLUS – UDMR a alocat în acest an, la capitolul «Investiţii», cea mai mare sumă din istoria României: peste 61 miliarde lei, însemnând circa 5,5 % din PIB” a menţionat prefectul.

El este convins că judeţul Suceava are parte de susţinere consistentă din partea Guvernului României, iar acest lucru se va reflecta în curând în investiţiile din judeţ. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: