Bucovina Rădăuţi a terminat pregătirile de iarnă cu o victorie clară

CSM Bucovina Rădăuţi a încheiat perioada pregătirilor de iarnă cu o victorie clară în compania juniorilor U19 de la FC Botoşani. Partida a fost rezolvată de gazde în prima repriză, în care a marcat de cinci ori.

După primele 10 minute de joc, scorul era deja 3-0, pentru rădăuţeni punctând Florescu, I.Plămadă şi Stoian. Până la finalul primelor 45 de minute, CSM Bucovina Rădăuţi şi-a mai trecut în cont două reuşite ale aceloraşi Florescu şi Sto-ian.

Acesta a fost al 13-lea meci disputat de gruparea rădăuţeană în intersezon după cele cu Aerostar Bacău (3-2), Juniorul Suceava (4-1 şi 3-3), Huşana Huşi (1-0 şi 0-2), Şomuz Fălticeni (1-0 şi 1-1) Oţelul Galaţi (1-0), LPS Suceava (6-6), Dante Botoşani (2-2 şi 1-1)  şi Ceahlăul Piatra Neamţ (0-1).

În primul meci oficial de campionat, din 13 martie, CSM Bucovina Rădăuţi va evolua pe terenul grupării CSM Paşcani.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: