Iulian Cimpoeşu este alegerea USR pentru funcţia de prefect al judeţului Suceava

Consilierul local USR din comuna Şcheia Iulian Cimpoeşu va fi noul prefect al judeţului Suceava, după ce Biroul Naţional al USR a decis în şedinţa de luni seară că el este cea mai bună opţiune pentru funcţia de prefect al judeţului Suceava, din trei variante posibile puse la dispoziţie de Organizaţia Judeţeană Suceava a USR.

Deputatul USR de Suceava Radu Ciornei ne-a confirmat că în şedinţa Biroului Naţional al USR s-a decis, luni seara, ca Iulian Cimpoeşu să fie propunerea USR pentru funcţia de prefect de Suceava.

„Din punctul meu de vedere, dl Cimpoeşu este un profesionist, un om de foarte bună calitate. Este şi absolvent de studii superioare de administraţie publică şi va demonstra că îşi poate face datoria. Avem încredere în el” a spus Radu Ciornei. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: