Cinci angajaţi din învăţământ şi doi elevi, depistaţi cu infecţie cu SARS-CoV-2

Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava a anunţat, ieri, că a fost confirmată infecţia cu SARS-CoV-2 la cinci angajaţi din învăţământ şi la doi elevi.

Potrivit sursei citate, au fost confirmaţi cu infecţie cu noul coronavirus o educatoare de la Grădiniţa cu Program Prelungit „Prichindel” din Suceava, un învăţător de la Liceul Tehnologic „Iorgu V. Liteanu” Liteni, doi profesori de la învăţământul gimnazial, unul de la Şcoala Gimnazială „Ion Creangă” Suceava şi altul de la Şcoala Gimnazială „Mihail Sadoveanu” Grăniceşti, precum şi un angajat din rândul personalului didactic auxiliar de la Şcoala Gimnazială Nr. 1 Gura Humorului.

Cei doi elevi confirmaţi cu infecţie cu SARS-CoV-2 sunt din învăţământul primar, unul de la Şcoala Gimnazială „Miron Costin” Suceava, iar celălalt de la Şcoala Gimnazială „Traian Popovici” Colacu – structură a Şcolii Gimnaziale „Dimitrie Gusti” Fundu Moldovei.

ISJ Suceava a anunţat ieri că în următoarea perioadă se va suspenda activitatea „cu prezenţa fizică” a trei clase de învăţământ primar de la Şcoala Gimnazială „Miron Costin” Suceava, Şcoala Gimnazială „Traian Popovici” Colacu şi de la Liceul Tehnologic „Iorgu V. Liteanu” Liteni, precum şi două grupe de grădiniţă de la GPP „Prichindel” Suceava.

Trei elevi şi doi angajaţi din învăţământ au fost depistaţi luni

Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Suceava a anunţat că luni au fost depistate trei cazuri de infecţie cu noul coronavirus la trei elevi suceveni şi două cazuri la personal didactic auxiliar.

Astfel, au fost depistaţi cu infecţie cu SARS-CoV-2 un copil de la învăţământul preşcolar de la Grădiniţa cu Program Normal „Ţăndărică” din Suceava şi doi elevi din învăţământul primar, respectiv de la Şcoala Gimnazială „Constantin Morariu” Pătrăuţi şi de la Şcoala Gimnazială „Miron Costin” Suceava.

Totodată, au fost depistaţi cu infecţie cu noul coronavirus doi angajaţi din rândul personalului didactic auxiliar de la Colegiul Economic „Dimitrie Cantemir” din Suceava şi, respectiv, de la Clubul Şcolar Sportiv Gura Humorului.

ISJ Suceava a transmis că, ţinând cont de situaţia înregistrată, două clase de învăţământ primar de la Şcoala Gimnazială „Constantin Morariu” Pătrăuţi, Şcoala Gimnazială „Miron Costin” Suceava şi o grupă de grădiniţă de la Grădiniţa cu Program Normal „Ţăndărică” Suceava îşi vor continua activitatea online. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: