Încă trei cadre didactice au fost confirmate cu infecţie cu SARS-CoV-2

Încă trei cadre didactice din judeţ au fost confirmate cu infecţie cu SARS-CoV-2, potrivit informării de vineri a Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Suceava.

ISJ Suceava a precizat că în anterioarele 24 de ore nu au fost confirmate cazuri de infectare cu SARS-CoV-2 la elevi.

Au fost confirmate însă trei cazuri la cadre didactice, respectiv la un profesor pentru învăţământ preşcolar la Grădiniţa cu Program Prelungit „Aşchiuţă” din Suceava, un profesor pentru învăţământul primar la Şcoala Gimnazială Siminicea şi un profesor pentru învăţământ gimnazial la Şcoala Gimnazială Moara Nică.

Sursa citată a precizat că s-a dispus suspendarea desfăşurării „cu prezenţa fizică” a cursurilor la o clasă de învăţământ primar de la Şcoala Gimnazială Siminicea. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: