Un bărbat din Izvoarele Sucevei a fost găsit mort într-o pădure din Ulma

Un bărbat de 54 de ani, din Izvoarele Sucevei, a fost găsit mort, sâmbătă seara, într-o pădure de pe raza comunei Ulma, la două zile după ce a fost văzut în viaţă ultima dată.

Sâmbătă, poliţiştii au fost sesizaţi de o femeie din Izvoarele Sucevei care i-a alertat că tatăl său nu mai fusese văzut de joi seara şi că nu răspunde la telefon.

Cercetările au stabilit că bărbatul a plecat în satul Lupcina din comuna Ulma, într-o zonă cu mai multe magazine, pentru a face cumpărături şi că a consumat băuturi alcoolice până în jurul orei 19, când a fost văzut ultima dată.

Bărbatul locuia singur, într-o zonă izolată, iar până sâmbătă dimineaţa nu a sesizat nimeni că lipseşte de la domiciliu. Atunci, un vecin a observat că, în ciuda temperaturilor extrem de scăzute, vitele acestuia erau afară, motiv pentru care au informat-o pe sora bărbatului.

 Fiica bărbatului a venit la locuinţa acestuia şi a deschis casa, fără să fie identificate urme de răvăşire sau alte aspecte care să ridice suspiciuni.

Ea a bănuit că cel mai probabil tatăl său a consumat băuturi alcoolice în exces şi, având în vedere că se afla la aproximativ 7 km de casă, va fi pornit spre domiciliu, prin pădure, pentru a-şi scurta deplasarea. Însă, fiind beat, ar fi căzut şi a suferit de hipotermie, având în vedere temperaturile scăzute şi ninsorile din ultimele zile.

Poliţiştii au început căutarea bărbatului împreună cu alţi patru consăteni, însă într-o primă fază a căutărilor nu l-au găsit. Căutările au fost dificile din cauza condiţiilor meteo, a faptului că a nins şi a viscolit puternic, neputând fi identificate urme, dar şi din cauza faptului că arealul în care bărbatul se putea putea afla este întins (există mai multe cărări pe unde acesta putea să fi mers spre domiciliu, toate însă trecând prin zone împădurite şi greu accesibile).

Ulterior, în jurul orei 19.12, rudele bărbatului i-au găsit cadavrul într-o zonă împădurită de pe raza satului Lupcina.

În acest caz urmează să fie efectuată necropsia, pentru a se stabili cauza morţii. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: