Vizită la Oradea, schimb de experienţă

„Primarul rădăuţean Bogdan Loghin s-a întors marţi, 26 ianuarie, dintr-o delegaţie la Oradea, unde a participat la un schimb de experienţă pe teme de administraţie publică. Vizita la Oradea, alături de reprezentanţi ai Serviciilor de Urbanism, Achiziţii Publice, Impozite şi Taxe, Economic, Fonduri Europene, Juridic şi Audit a fost o promisiune mai veche” am aflat dintr-un comunicat remis de Primăria Rădăuţi, prin consilierul de presă Corneliu Cîrdeiu.

„La Oradea, rădăuţenii au participat la şedinţe pe departamente şi la o şedinţă comună în care funcţionarii Primăriei de acolo, alături de primarul Florin Birta şi viceprimarul Patricia Moş, au dat dovadă de deschidere totală, oferind exemple şi suport în înţelegerea şi rezolvarea procedurală a unor probleme. Primarul Loghin a mai declarat că vizita a fost un succes şi este încrezător că va reuşi alături de funcţionarii Primăriei Rădăuţi să pună în practică unele modele de succes văzute la Oradea” se mai arată în comunicat.

Primarul Bogdan Loghin a afirmat în campania electorală că doreşte să le arate funcţionarilor o Primărie model, condusă de tineri, care au reuşit să schimbe în bine mentalitatea celor ce lucrează în folosul cetăţeanului.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: