Viceprimarul Lucian Harşovschi s-a vaccinat împotriva Covid-19

Viceprimarul Sucevei Lucian Harşovschi s-a vaccinat ieri dimineaţă împotriva Covid-19, iar pentru a arăta sucevenilor întregul proces a primit permisiunea conducerii Spitalului Judeţean să transmită în direct această acţiune.

Harşovschi, programat la ora 10, a avut de înfruntat frigul până când să intre în Ambulatoriul integrat de specialitate din SJU Suceava, unde este centrul de vaccinare, şi a avut şi surpriza să fie interpelat de un sucevean nemulţumit de modul cum se permite parcarea autoturismelor în zona Direcţiei Agricole.

El a parcurs apoi paşii care presupun triajul epidemiologic, identificarea, verificarea programării şi a completat chestionarul privind afecţiunile medicale.

Viceprimarul a discutat cu personalul medical din centrul de vaccinare despre modul în care se pregăteşte o doză din fiola în care se găseşte vaccinul.

El a recunoscut, înainte de a fi vaccinat, că avea emoţii.

„E normal să fie emoţii. Şi vaccinul antigripal are reacţii adverse” a spus viceprimarul.

Lucian Harşovschi şi-a exprimat însă încrederea că acest vaccin va readuce normalitatea în întreaga lume. „Vaccinurile au salvat lumea de mai multe ori şi cred că acesta va face la fel” a spus viceprimarul.

După ce a fost vaccinat, a mulţumit asistentei şi a remarcat că are „mână uşoară”, pentru că nu a avut niciun disconfort.

Ulterior, viceprimarul a mers în sala de aşteptare post-vaccinare, unde a aşteptat 15 minute pentru a se constata dacă există reacţii adverse. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: