ÎPS Calinic a anunţat că lucrările de la Mănăstirea „Sf. Ioan cel Nou” vor continua

> Nu poţi să stai într-o incintă cu monument UNESCO cu acoperişul ruginit, consideră ierarhul

Arhiepiscopul Sucevei şi Rădăuţilor, ÎPS Calinic, a spus miercuri, în finalul predicii la Sf. Liturghie cu prilejul Sărbătorii Botezul Domnului, că mulţumeşte credincioşilor pentru modul în care s-au comportat la această slujbă, respectând măsurile de protecţie luate în pandemie, dar şi jandarmilor, pentru că au asigurat cu discreţie măsurile de ordine publică.

Totodată, ierarhul a mulţumit şi clerului, dar şi credincioşilor care susţin programele Arhiepiscopiei Sucevei şi Rădăuţilor.

ÎPS Calinic a mulţumit şi celor care aduc critici faţă de lucrările care se execută la Mănăstirea „Sf. Ioan cel Nou de la Suceava”.

„Vreau să mai mulţumesc cuiva. Celor care nu suportă ceea ce se face la Mănăstirea «Sf. Ioan cel Nou» şi scriu pe toate site-urile. Dar aş vrea să vă spun că ei pot să scrie, iar noi lucrările le vom face nu pentru noi, ca să fim promovaţi, aşa cum s-a scris, ci pentru Dumnezeu. Nu poţi să stai într-o incintă cu nişte case monument în Patrimoniul UNESCO cu tabla ruginită. Arată că suntem nişte oameni iresponsabili. Dacă nu s-a putut în perioada trecută, din lipsă de fonduri, încercăm să o facem acum, în perioada pandemiei” a spus ÎPS Calinic. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: