Şefa unui supermarket a fost amendată pentru că nu se respecta distanţa fizică între clienţi la casele de marcat

Şefa unui supermarket din cartierul sucevean Burdujeni a fost amendată, miercuri, pentru că în magazin, la casele de marcat, nu se respecta distanţa fizică între clienţi la casa de marcat. Miercuri, în jurul orei 18.02, lucrătorii Secţiei de Poliţie Burdujeni au fost sesizaţi în urma unui apel la numărul Tel Verde de un bărbat, care a dorit să rămână anonim, cu privire la faptul că în incinta unui magazin situat pe str. Cuza Vodă, clienţii nu respectă măsurile de prevenire împotriva Covid-19.

 La faţa locului s-au prezentat lucrătorii din cadrul Secţiei de Poliţie Burdujeni, care au constatat că cele sesizate se confirmă, respectiv unii clienţi nu respectau distanţarea socială pe linia caselor de marcat.

Pentru nerespectarea normelor de distanţare socială în interiorul magazinului a fost sancţionată contravenţional, conform Legii 55/2020, şefa magazinului.

Reprezentanţii magazinului au fost atenţionaţi cu privire la respectarea măsurilor de distanţare socială şi de purtare a măştii de protecţie în interiorul magazinului, conform Legii 55/2020. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: