Marian Andronache (PMP):

Locuri de muncă şi dezvoltare sustenabilă pentru satul românesc

Preşedintele PMP Suceava, Marian Andronache, a declarat că formaţiunea politică pe care o reprezintă va milita, prin viitorii săi parlamentari, pentru reducerea birocraţiei, în aşa fel încât fermierii din România să poată accesa mai uşor fondurile europene disponibile în domeniul agriculturii.

Marian Andronache se află pe primul loc pe lista PMP Suceava pentru Camera Deputaţilor la alegerile parlamentare din data de 6 decembrie 2020.

„Pentru satul românesc ne dorim locuri de muncă şi dezvoltare sustenabilă. Noi, Partidul Mişcarea Populară, ne asumăm să redăm respectul pe care îl merită producătorii locali şi să îi reprezentăm cu cinste în Parlament.

Pe 6 decembrie vă invităm să votăm listele Partidului Mişcarea Populară Suceava pentru Parlamentul României” a spus Marian Andronache. El consideră că România va renaşte atunci când agricultura va face performanţă, iar statul are obligaţia să investească mai mult în dezvoltarea economiei agricole.

În acest sens, Marian Andronache a precizată că PMP susţine acordarea de subvenţii egale pentru fermierii români şi cei din celelalte ţări ale Uniunii Europene. De asemenea, liderul PMP Suceava a arătat că PMP vine cu o seri de propuneri concrete pentru dezvoltarea agriculturii, amintind decolmatarea canalelor de irigaţii, repararea sistemelor de pompare, achiziţia de sisteme fixe şi mobile de irigaţii şi oferirea gratuită a apei fermierilor, construirea a 8 – 10 centre de colectare legume, fructe şi zarzavaturi în zonele marilor bazine legumicole şi producătoare de fructe, dar şi acordarea de sprijin financiar prin granturi şi fiscalitate scăzută pentru agricultura ecologică.

Marian Andronache a adăugat că PMP susţine ca ajutorul de minimis acordat celor care produc roşii, prin Programul Tomata, să fie extins şi la alte culturi, dar în acelaşi timp propune şi implementarea unui program intitulat „Primul solar”, prin care să se acorde granturi guvernamentale celor care vor să-şi construiască o fermă.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: