Senatorul PNL Daniel Cadariu:

Ioan Stan nu a înţeles niciodată şi nu înţelege nici acum că românii nu mai pot fi prostiţi

> Potrivit lui, senatorul PSD încearcă din nou o manipulare pe suferinţa judeţului şi a ţării generată de pandemie

Senatorul PNL de Suceava Constantin Daniel Cadariu a transmis, printr-un comunicat de presă, că liderul PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, încearcă să manipuleze sucevenii prin folosirea suferinţei generate de pandemia cu noul coronavirus şi dovedeşte că nu a înţeles că românii nu mai pot fi prostiţi.

Vă prezentăm comunicatul semnat de senatorul PNL Daniel Cadariu. (N.B.)

Liderul PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a ajuns să bată câmpii pe probleme extrem de serioase ale României în această perioadă de pandemie.

Rămas singur pe drum, părăsit de toate organizaţiile din judeţ şi de marea majoritate a aleşilor locali, senatorul Stan apelează la postaci necalificaţi în ideea de a bate câmpii pe probleme extrem de serioase pentru ţară. S-a găsit tocmai domnia sa vorbească de funie în caza spânzuratului.

Ioan Stan nu este în stare nici măcar să urmărească şi să înţeleagă ştirile la zi, potrivit cărora primul vaccin anti-Covid a fost deja aprobat în Marea Britanie.

Senatorul de Fălticeni încearcă astfel să abată atenţia de la faptul că actualul PSD este la fel de toxic pentru români precum cel din perioada 2016 – 2019, când în fuga disperată de a-l scăpa pe infractorul Dragnea de puşcărie au măcelărit sistemul de justiţie. Este acelaşi PSD care a încercat să se ascundă după o creştere economică mincinoasă, bazată pe consum şi pe măriri salariale neacoperite.

Atunci când fosta guvernare PSD a constatat gaura la buget pe care chiar ei au făcut-o, „au dat iama” în toate sectoarele economice, devalizând domenii întregi, dar şi buzunarele românilor.

După „furtul” a câte 500 de lei, în 2018 şi 2019, de la fiecare din cei 5,2 milioane de pensionari, după devalizarea conturilor celor 7 milioane de români beneficiari ai pilonului doi de pensii cu câte 1.100 lei de lei pentru fiecare dintre ei, în 2018 şi 2019, după „furtul” banilor din cofinanţările pentru fondurile europene şi tăierea investiţiilor, acelaşi PSD a dat iama şi în rezervele statului, golindu-le inclusiv de orice material sanitar de care avea nevoie ţara. Astfel, acelaşi PSD, de atunci şi de acum, a lăsat în mod criminal toată populaţie a României să fie expusă virusului SARS-CoV-2.

Tot Ioan Stan nu a înţeles niciodată şi nu înţelege nici acum că românii nu mai pot fi prostiţi.

Ioan Stan nu are nici cea mai mică idee cum se face o campanie electorală. Nu a înţeles că metoda de campanie „brevetată” în primăvara lui 2020, când a încercat să folosească tragedia sucevenilor generată de pandemie în interes electoral, nu poate aduce puncte electorale. Mai mult, în loc să facă o dare de seamă asupra activităţii sale de parlamentar de 20 de ani, care nu a fost de vreun folos judeţului şi nici măcar localităţii de domiciliu, municipiul Fălticeni, Ioan Stan apelează din nou la argumente care nu au legătură cu aşteptările sucevenilor. Ioan Stan încearcă din nou o manipulare pe suferinţa judeţului şi a ţării generată de pandemie.

Domnule Stan, puteţi sta liniştit pentru că sucevenii vor uita foarte uşor de existenţa dumneavoastră politică, având în vedere rezultatele zero ale activităţii dumneavoastră parlamentare în beneficiul judeţului.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: