Dragi prieteni suceveni,

Eu, avocat dr. DANIEL IONAŞCU, cu onoare candidez pe listele Partidului Puterii Umaniste (social-liberal), pentru Suceava, la Senatul României, alături de bunul meu prieten, conf. univ. dr. ŞTEFAN ALEXANDRU BĂIŞANU, care deschide lista partidului pentru Camera Deputaţilor, fiind parlamentarul cu cea mai bogată activitate parlamentară în mandatul care tocmai se încheie, având pe locul doi la Senat pe Nicoleta Elena Zamfir, soţia marelui artist Gheorghe Zamfir, iar pe locurile doi şi trei la Camera Deputaţilor o sportivă de performanţă cu peste 100 de medalii obţinute în carieră, inclusiv cu titlul de vicecampioană mondială, licenţiată în psihologie, Andra Maftei, respectiv prof. univ. dr. Crenguţa Oprea Lăcrămioara.

Noi nu am venit să vorbim, ci să facem munca pe care am şi început-o pentru fiecare dintre cele 114 localităţi din judeţul Suceava. Am deschis deja proiectul privind înfiinţarea a 114 de birouri de parlamentar Daniel Ionaşcu în toate comunele şi oraşele din judeţul Suceava. Vă rog să vă implicaţi şi dumneavoastră, comunicându-mi la numărul de telefon 0759756063 toate problemele pe care le aveţi în localităţile dumneavoastră.

Ne propunem să facem legi bune pentru suceveni în scopul redării demnităţii umane şi a împărţirii echitabile a bunurilor către toţi cetăţenii judeţului. Ne vom axa pe atragerea de fonduri europene, pe crearea de noi locuri de muncă pentru ca ai noştri copii să nu mai plece peste hotare. Vom lupta pentru salarii corecte şi pensii decente. Vom lupta pentru construirea infrastructurii rutiere care să lege Moldova de întreaga Românie, dar şi de Uniunea Europeană. Spunem un „da“ hotărât redeschiderii şcolilor, pieţelor agroalimentare şi investiţiilor masive în învăţământ şi în sănătate.

Cu credinţă în Dumnezeu şi credincioşi în România, vă îndemn să votaţi listele PPU-SL atât la Camera Deputaţilor cât şi la Senat, poziţia 9 pe listele de vot! Sigla noastră este un cal în galop. (C.P.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: