CJSU a ridicat restricţiile pentru comunele Dorna Candrenilor, Frumosu şi Iacobeni

> Scenariul galben a fost introdus în comuna Poieni Solca

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) al judeţului Suceava a fost convocat, miercuri, pentru stabilirea de măsuri pentru diminuarea impactului generat de riscul epidemiologic la nivelul judeţului Suceava, în contextul ultimelor acte normative incidente în domeniul pandemiei de Covid-19 şi ca urmare a creşterii incidenţei cazurilor pozitive la mia de locuitori.

În acest sens a fost adoptată hotărârea nr. 82/2.12.2020 a CJSU, în condiţiile art. 2 din hotărârea CJSU Suceava nr. 71/2020 şi având în vedere incidenţele cazurilor pozitive la mia de locuitori în ultimele 14 zile, dispunându-se încetarea aplicabilităţii măsurilor stabilite prin hotărârea CJSU nr. 71 din data de 17.11.2020, pentru comunele Dorna Candrenilor (0,32), Frumosu (1,46) şi Iacobeni (0).

Totodată, în condiţiile art. 2 din hotărârea CJSU Suceava nr. 71/2020, s-a dispus, începând cu data de 4.12.2020, pentru comuna Poieni Solca, pentru o perioadă de 14 zile, unde incidenţa cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile era între 1,5 şi 3/1000 de locuitori, măsuri specifice scenariului galben. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: