Ioan Balan (PNL):

Duminică, românii vor vota pentru dezvoltarea României şi pentru creşterea bunăstării reale

> Potrivit deputatului sucevean, România trebuie să continue pe drumul dezvoltării pe care a început să meargă în anul 2020

 Deputatul PNL Ioan Balan este convins că la alegerile parlamentare din 6 decembrie românii vor da un vot masiv în favoarea programului de dezvoltare liberal, vor susţine un Parlament curat, format din oameni competenţi, o reformă reală a instituţiilor şi o creştere consistentă a nivelului de trai al populaţiei.

„Alegerile de duminică sunt fără îndoială cele mai importante alegeri parlamentare din ultimii 30 de ani. Românii trebuie să vină la vot ca să decidem împreună cea mai bună soluţie pentru familiile noastre. De rezultatul acestora depinde viitorul pe termen lung al României, depinde dezvoltarea noastră ca ţară, depinde creşterea nivelului de trai al angajaţilor, al pensionarilor, al copiilor şi al antreprenorilor români.

Niciodată România nu a avut o oportunitate atât de mare să se dezvolte aşa cum are în următorii 4 ani. 80 de miliarde de euro obţinute de Preşedintele Iohannis şi de echipa PNL din fondurile europene, la care se vor adăuga alte zeci de miliarde de euro din bugetul naţional, vor susţine cel mai amplu proiect de dezvoltare a României din ultimul secol. Proiectele pentru utilizarea acestor resurse au fost în cea mai mare parte pregătite de echipa PNL în ultimul an, iar unele au început sau sunt deja gata să înceapă.

Este esenţial ca după data de 6 decembrie PSD să nu mai aibă forţa să împiedice dezvoltarea României, nici din Parlament şi nici din alte instituţii unde şi-au plantat membri de partid. PSD a fost şi rămâne cel mai mare obstacol în dezvoltarea ţării, chiar dacă au guvernat ţara în vremuri bune şi ne-au împrumutat cu peste 100 de miliarde de lei. După 20 de ani de guvernare PSD, socialiştii nu au lăsat nimic construit în urma lor şi nici o viaţă mai bună pentru oameni. PSD nu trebuie să mai poată influenţa destinul României în următorii 4 ani.

PSD a fost şi rămâne cel mai mare adversar al creşterii bunăstării reale a oamenilor, pentru că după fiecare majorare de salarii sau de pensii, au impus taxe şi impozite apăsătoare, au stimulat majorări ameţitoare de preţuri şi scăderi ale puterii de cumpărare. PSD nu a reuşit decât să învrăjbească societatea românească şi să ne îndepărteze de valorile democratice din Uniunea Europeană.

Am toată încrederea că duminică românii vor veni la vot cu mic cu mare şi vor alege pentru ei şi familiile lor dezvoltarea României, creşterea nivelului de trai al fiecărui român şi modernizarea statului român. Duminică, fiecare român are şansa să scrie o parte din istoria ţării noastre” a declarat Ioan Balan. (N.B.) 

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: