Solca şi Dorna Arini intră în scenariul roşu

> Masca devine obligatorie în toate spaţiile deschise, şcoala din Dorna Arini trece în regim online, activităţile la interior ale restaurantelor, cafenelelor şi instituţiilor de spectacole au fost interzise

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Suceava a decis, în cadrul şedinţei sale de ieri, mai multe măsuri care vizează localităţi de pe raza judeţului unde rata de răspândire a infecţiilor cu SARS-CoV-2 este crescută.

Astfel, noi interdicţii au fost introduse în oraşul Solca şi în comuna Dorna Arini, toate măsurile intrând în vigoare începând cu 21 octombrie, ora 8. În primul rând, purtarea măştii de protecţie, astfel încât să asigure nasul şi gura, a devenit obligatorie pentru persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani, în toate spaţiile publice deschise din cele două localităţi.

De menţionat că Şcoala Gimnazială Dorna Arini a trecut la scenariul roşu de funcţionare.

În localităţile menţionate s-a interzis organizarea şi desfăşurarea activităţilor în cadrul cinematografelor, instituţiilor de spectacole şi/sau concerte.

La Solca şi Dorna Arini s-a interzis şi activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor. Activitatea restaurantelor şi a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau a altor unităţi de cazare este permisă doar pentru persoanele cazate în cadrul acestor unităţi. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: