Ion Lungu:

Mulţumesc sucevenilor că mi-au acordat un vot pentru a continua la Primăria Suceava

> „Vom face tot ce putem să ducem la îndeplinire tot ce am promis” a declarat ieri primarul ales al municipiului Suceava

Primarul ales al municipiului Suceava, Ion Lungu, a declarat ieri, în conferinţă de presă, că este mulţumit de rezultatul obţinut în alegerile locale de duminică şi a subliniat că va încerca să ducă la îndeplinire toate promisiunile făcute în campania electorală.

„Vreau să mulţumesc sucevenilor care mi-au acordat un vot pentru a continua la Primăria Municipiului Suceava. Sigur, prezenţa a fost mică. Îmi pare rău, dar asta e tendinţa la nivel urban mare” a declarat Ion Lungu. El a arătat că la Iaşi prezenţa a fost mai mică decât la Suceava, la Piatra Neamţ sau Botoşani fiind aproximativ ca la Suceava. Potrivit lui, la această prezenţă scăzută a contribuit şi criza sanitară.

Trebuie să fie şi cineva rău în Primărie

„În ceea ce mă priveşte, eu zic că a fost o victorie categorică. Dacă stăm şi ne uităm, adversarul nostru tradiţional a fost PSD şi avem scor dublu ca procent. Niciodată nu am avut o distanţă atât de mare faţă de PSD. La fel, şi faţă de următorul clasat, PMP. Aici au fost voturi din Primărie. Eu sunt mai ferm, mai sever; domnul viceprimar, băiatul bun. Dar trebuie să fie şi cineva rău în Primărie, că altfel nu se face treabă dacă ne lăsăm la mâna funcţionarilor” a spus Lungu.

El a adăugat că este mulţumit de cum s-au derulat lucrurile, de rezultat.

„Dacă cetăţenii voiau să mă schimbe din scaunul de primar se mobilizau şi veneau la vot, cum au făcut la Timişoara, cum au făcut la Bucureşti” a declarat Lungu.

„Vom face tot ce putem să ducem la îndeplinire tot ce am promis” a conchis Ion Lungu. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Un comentariu

  1. Lungu (si aliatul) de 4 legislaturi a reusit sa pacaleasca cu promisiuni mincinoase aducand municipiul resedinta de judet la stadiul de targ subdezvoltat in care a facut doar niste carpeli, cu sosele ca acum 60 ani , fara o sala polivalenta , fara stadion sau strand (cum de ex. au facut in ultimii ani cei din Botosani) cu societatile industriale distruse , fara locuri de munca sucevenii fiind nevoiti sa se duca in lume …….
    Asa ca inca 4 ani de carpeli si administratie publica rudimentara !!!!!

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: