Ion Lungu:

Garantez că lucrurile vor fi în ordine în secţiile de votare

>Pe lângă dezinfectanţi, sunt organizate săli de aşteptare, iar traseul votanţilor este marcat cu elemente de distanţare >La rându-le, sucevenii trebuie să vină la urne cu măşti de protecţie şi cu propriile pixuri

Ion Lungu, primarul Sucevei, dă asigurări că locuitorii municipiului se pot prezenta la secţiile de votare fără a fi expuşi pericolului.

Şeful municipalităţii informează că a avut întâlniri cu conducerile unităţilor de învăţământ şi ale instituţiilor publice în care funcţionează secţii de votare, astfel încât să fie luate toate măsurile necesare de competenţa Primăriei.

„Totul va fi în ordine, cu o singură condiţie, ca şi cetăţenii să vină la urne echipaţi cu măşti şi, de asemenea, să se respecte distanţarea socială” a subliniat edilul-şef.

În caz de nevoie, măşti vor fi disponibile şi la secţiile de votare, Lungu fiind de părere că ar fi bine ca votanţii să vină de acasă şi cu propriul pix, astfel încât să fie evitat vreun contact riscant. „Va fi posibil să dăm măşti şi la faţa locului, dacă cineva nu are. Totodată, este de dorit ca, pentru semnarea listei, să se vină cu un pix de acasă. Pixul este un instrument foarte des folosit acolo iar, astfel, se va evita intrarea în contact cu altcineva” a explicat primarul.

Potrivit lui, pe lângă substanţele dezinfectante, la secţiile de votare vor fi organizate săli de aşteptare, traseul parcurs de votanţi fiind marcat vizibil şi prevăzut cu elemente pentru impunerea şi respectarea distanţării fizice.

„Eu, ca primar, sunt un om responsabil. Chiar dacă sunt în campanie electorală, la fel cum m-am dedicat deschiderii noului an şcolar, în aceste momente mă dedic şi pentru organizarea în condiţii bune a scrutinului din Suceava. Dacă este nevoie de un garant, eu garantez că lucrurile vor fi în ordine în secţiile de votare” a precizat Ion Lungu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: