Lucian Harşovschi:

Să nu uitaţi că PSD a blocat proiectul de modernizare a Sucevei de la scara blocului!

 Viceprimarul Sucevei Lucian Harşovschi, prim-vicepreşedinte al Organizaţiei PNL Suceava, a declarat, miercuri, la lansarea ofertei electorale PNL pentru municipiul Suceava, că un proiect important al municipiului Suceava este cel de modernizare de la scara blocului.

„Vă aduc aminte de proiectul modernizării celor 4364 de locuri de parcare blocate de PSD în Consiliul Local. E momentul acum, aici, să spunem, să readucem aminte sucevenilor cum s-au opus în Consiliul Local, doi ani la rând, în fiecare şedinţă în care propuneam proiectul. Erau chiar daţi afară din partid dacă votau proiectul! Între timp s-a modificat legislaţia şi acest proiect s-a deblocat. Avem 3085 de locuri de parcare făcute. Pentru a continua acest proiect e nevoie de votul dumneavoastră pentru ca această echipă să continue. Fiecare vrea să meargă acasă şi să-şi parcheze maşina în mod civilizat, să intre în scara blocului modernizată. Eu cred că este destul cât timp au blocat acest proiect în Consiliul Local şi cred că sucevenii ştiu acest lucru, şi în 27 septembrie vor da un vot echipei conduse de Ion Lungu” a spus Lucian Harşovschi.

El a arătat că nu se poate vorbi de alţi candidaţi care nu fac decât să numere gropile prin oraş şi care nu au demonstrat nimic atunci când au fost în Consiliul Judeţean sau în Consiliul Local. „Să-mi arate proiectul scris de mâna lor sau a altuia şi să spună că acesta este proiectul pentru care am luptat pentru municipiul Suceava, nu doar că au pus piedici în Consiliul Local” a declarat Lucian Harşovschi.

El a subliniat că nu este momentul unor experimente, ci e nevoie de o echipă cu experienţă şi responsabilitate. (N.B.) 

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Publicitate

 

Sumarul ediţiei: