În 75 de localităţi

325 cazuri de Covid-19 sunt în evoluţie

Prefectura a anunţat că joi, în judeţ erau 325 de cazuri de infecţie Covid-19 în evoluţie, miercuri fiind 322 de cazuri.

Sursa precizează că, potrivit distribuţiei cazurilor Covid-19 pe localităţi, din cele 114 de unităţi administrativ-teritoriale, 39 nu aveau niciun caz de infecţie Covid-19 în evoluţie, 29 – câte un caz în evoluţie, 31 – sub cinci cazuri în evoluţie, 7 – sub zece cazuri în evoluţie, iar 8 – peste zece cazuri în evoluţie.

În acelaşi timp, la nivelul judeţului, 485 de persoane se aflau în carantină, iar 93 de persoane în izolare la domiciliu.

În cursul zilei de 12 august, poliţiştii au desfăşurat activităţi în context Covid-19, fiind verificate 459 persoane. De asemenea, au fost verificate 79 societăţi comerciale, fiind aplicate 8 amenzi, în valoare de 6.500 lei, pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală şi neluarea măsurilor pentru diminuarea impactului riscurilor răspândirii epidemiei.

Sursa precizează că datele înscrise în comunicat provin din situaţiile oficiale întocmite şi transmise de instituţiile competente. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Publicitate

 

Sumarul ediţiei: