Din fuga condeiului

Dumitru Brădăţan (DUMI Brad) a reuşit, în aceste vremuri, să scoată de sub tipar o nouă carte, „Vicii şi Delicii”.

Numai un condeier ca D.B., cunoscut pentru originalitatea sa, putea să alcătuiască cartea astfel, îndemnându-ne la meditaţie, punându-ne pe gânduri, stârnindu-ne deopotrivă zâmbete dulci şi amare. Autorul ni se dezvăluie nu numai un om însetat de cultură, ci şi un „mucalit”, şi un om de mare sensibilitate.

Deschisă de Cuvântul înainte semnat de părintele Constantin Hrehor, care ne captivează şi de data aceasta prin frumuseţea şi profunzimea scrisului său, cartea, prin întreaga sa alcătuire, este un …deliciu, cititorul sorbind din înţelepciunea unor mari gânditori ai lumii, împletită în carte atât de armonios cu gândurile şi trăirile autorului.

Artemisia Ignătescu

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: