Gheorghe Flutur, după trecerea la cele veşnice a lui ÎPS Pimen:

Bucovina a pierdut un mare creştin, un om de aleasă omenie, un patriot român care a scris istorie în această parte de ţară

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a transmis, ieri, un mesaj de condoleanţe după decesul ÎPS Pimen, arhiepiscopul Sucevei şi Rădăuţilor, în care arată că acesta a scris istorie în această parte de ţară:

„Bucovina a pierdut un mare creştin, un om de aleasă omenie, un patriot român, un ajutător al oamenilor săraci, în sprijinul semenilor pentru trecerea prin cumpăna nevoilor, un om cu înţelepciune deosebită şi cu diplomaţie profundă care a scris istorie în această parte de ţară.

Suntem profund recunoscători pentru tot ce a făcut pentru Ţinutul Sucevei şi Bucovinei, pentru parteneriatele care au pus Bucovina pe harta ţării şi a lumii.

Recunoştinţă veşnică şi Dumnezeu să-l odihnească la dreapta Sa!”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: