Managerul Spitalului Municipal Rădăuţi, Traian Andronachi, mesaj de mulţumire

…pentru personalul spitalului, pentru că respectă „cu sfinţenie” regulile şi că nu e niciun angajat nu e infectat cu noul coronavirus, în condiţiile în care va trebui să facă faţă urgenţelor medicale din tot judeţul

Managerul Spitalului Municipal Rădăuţi, Traian Andronachi, a transmis, joi, mulţumiri angajaţilor spitalului, unor reprezentanţi ai unor instituţii medicale din Iaşi, dar şi mai multor antreprenori suceveni pentru sprijinul oferit.

„Vrem din tot sufletul să facem faţă întregului judeţ în condiţia în care suntem singurul spital în care deocamdată nu avem niciun cadru medical infectat Covid şi în care toţi colegii mei (marea lor majoritate) au înţeles cât de important e să se respecte regulile cu sfinţenie… şi le mulţumesc încă odată pentru asta” a transmis Andronachi.

El a adăugat că se încearcă achiziţionarea de medicamente în privinţa cărora corpul medical a hotărât că trebuie să fie achiziţionate.

Traian Andronachi a arătat că spitalele trec prin foarte grele încercări şi că furnizorii nu livrează marfa care e comandată, în unele cazuri, chiar şi de anul trecut.

„Încercăm din toate puterile noastre să acoperim necesarul imens generat de consumul de neimaginat de materiale de dezinfecţie, decontaminare, protecţie a personalului. Consum generat de inconştienţa unor semeni de-ai noştri care mint cu neruşinare, care nu respectă nicio indicaţie transmisă de atâtea şi atâtea ori. Pentru a proteja corpul medical să poată sa fie sănătos pentru a fi apt să lupte e necesar acest consum” a menţionat managerul Spitalului Municipal Rădăuţi.

Totodată, Traian Andronachi a mulţumit hotelului Sofia pentru cazarea şi mâncare oferită medicilor voluntari şi personalului medical al Spitalului municipal Rădăuţi, pensiunii Monte Carlo şi hotelului Maria pentru cazare, dar şi lui Ştefan Mandachi şi restaurantului Doi voievozi pentru mâncare.

„Mulţumim Consiliului Judeţean Iaşi şi dlor dr. Lucian Eva (managerul Spitalului de Neurochirurgie), Diana Cimpoieşu (prof. univ. dr., şef catedră UPU ID), Doina Azoicăi (prof. univ., preşedintele Societăţii Naţionale de Epidemiologie) şi, nu în ultimul rând, dnei dr. Ioana Grigoraş (prof. univ. dr., şef catedră ATI, preşedinte al Senatului UMF Iaşi) pentru faptul că au răspuns solicitării noastre şi ne-au sărit în ajutor nouă, celor de la Rădăuţi! Nu aş putea să-i enumăr pe toţi cei care au sărit în ajutor Spitalului Municipal Rădăuţi, primării, persoane juridice, persoane fizice. Însă Dumnezeu e mare şi sigur ne vede pe toţi” a mai arătat Andronachi.

El a cerut tuturor să fie alături de personalul Spitalului Municipal Rădăuţi, căruia i-a mulţumit pentru disponibilitate, pentru efort, pentru sacrificii. „Mulţumesc de asemenea şi familiilor cadrelor medicale pentru că înţeleg şi pentru că sunt alături. Faţă de colegi, îmi cer scuze pentru comunicarea uneori autoritară, rapidă, dar situaţia în permanentă schimbare nu acordă pauze în actul managerial. Însă vă asigur că vă doresc doar binele, atât colegilor, cât şi pacienţilor! Pentru cei care au fost, sunt şi vor fi alături de noi, în numele întregului colectiv, vă mulţumim tuturor!” a menţionat Andronachi. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: