Un hoţ din Frătăuţi a furat un bilet câştigător la pariuri, a încasat banii şi i-a ascuns în stadion

Un tânăr din Suceava a furat portofelul unui bărbat, la barul din sat, şi a găsit o sumă de bani, dar şi un bilet câştigător la o casă de pariuri sportive. Ar fi putut scăpa de dosarul penal dacă nu s-ar fi dus să încaseze cecul şi să fie filmat de camerele de supraveghere. Banii i-a ascuns pe stadionul Areni, transmite Mediafax.

Un bărbat de 26 de ani, din Frătăuţii Vechi, a mers la barul din sat şi şi-a pus geaca pe spătarul unui scaun. Gestul a fost rapid văzut de un tânăr de 18 ani, care i-a furat portofelul, în care se aflau 400 de euro şi 630 de lei, dar şi un bilet câştigător la o casă de pariuri sportive.

Păgubitul nu a mers imediat la poliţie, crezând că băieţii din bar i-au jucat o farsă, însă a doua zi, văzând că nu are acte şi nici bani, a mers şi a sesizat furtul.

Oamenii legii au început cercetările, însă hoţul avea puţine şanse să fie găsit, întrucât barul din comună nu are camere de supraveghere.

Unul dintre poliţiştii care au participat la cercetare a spus, atunci, că poate hoţul a mers să încaseze premiul de pe biletul câştigător.

La casa de pariuri sportive din Suceava s-a dovedit că aceasta a fost pista care a rezolvat cazul. Pe camerele de supraveghere s-a văzut figura bărbatului, care încasase cecul de 666 de lei folosind propria carte de identitate.

În faţa evidenţei, tânărul de 18 ani a recunoscut, în 10 ianuarie, furtul şi a spus că a fost şi la o casă de schimb valutar, unde a schimbat valuta în lei, iar toţi banii i-a pus într-o pungă şi i-a ascuns pe stadionul din sat.

Acesta i-a condus pe poliţişti la banca antrenorului principal al echipei de fotbal, unde, într-adevăr, sub banchetă, era ascunsă suma de aproape 3.000 de lei, care i-a fost restituită celui păgubit.

Poliţiştii fac cercetări pentru furt în acest caz.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: