Nu e primăria mea ca să mă supăr dacă va candida domnul Rîmbu

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat, miercuri, că discuţiile potrivit cărora ar avea o problemă privind o eventuală candidatură a managerului Spitalului Judeţean Suceava Vasile Rîmbu la funcţia de primar al Sucevei sunt o temă falsă.

„E o temă falsă. Nu e niciun delict dacă domnul Rîmbu vrea să candideze. Nu e primăria mea” a spus Ion Lungu.

El a arătat că are o relaţie corectă şi veche cu Vasile Rîmbu.

„Ca oameni, avem o relaţie corectă, civilizată, cinstită. Ori candidează, ori nu candidează, rămânem tot oameni. Ne ştim de 30 de ani. Am spus că nu e primăria mea şi că nu mă supăr dacă va candida domnul Rîmbu. Eu spun că ce e al meu e pus deoparte” a spus Ion Lungu.

Primarul a apreciat că Vasile Rîmbu poate deveni un contracandidat puternic.

„Poate să fie un candidat puternic domnul Rîmbu. Are realizări, este un om cu experienţă, cu vechime” a spus Ion Lungu. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: